Lisette Engelen - Engelen Advies - Grenzeloos Gastvrij

Lisette Engelen

Gastvrijheid als onverslaanbare strategie

Passievolle gastvrouw

Teamtrainer

Sales & marketing

Guest Journey expert

Lisette Engelen - Engelen Advies

"De krachtige combinatie van gastvrijheid en zakelijk inzicht"

Lisette Engelen; expert in gastvrijheid. Mijn hart klopt voor de gastvrijheidsbranche. Al vanaf jongs af aan vond ik mijn vreugde in het creëren van een betoverede ervaring. Als kind speelde ik graag met mijn poppen winkeltje, hotelletje of restaurantje. Ik kwam er al snel achter dat ik voor gastvrijheid in de wieg gelegd ben. Ik kwam er tijdens mijn eerste job op jonge leeftijd achter dat mijn hart sneller gaat kloppen voor gastvrijheid en hospitality. Hier ben ik goed in, dit is wat ik verder ga ontwikkelen!

Al van jongs af aan heb ik gezegd, ooit heb ik mijn eigen zaak. Deze droom wist ik al te realiseren toen ik 21 jaar was. Na mijn commerciële opleiding ben ik samen met Harold ons horecabedrijf gestart. Ik kan met trots zeggen een betere en mooiere leerschool dan op deze jonge leeftijd starten met ondernemen had ik mij niet kunnen wensen. Dit bedrijf groeide uit tot een succes waarin we met een groot team aan medewerkers duizenden mensen hebben laten genieten van onze kookkunsten en gastvrijheid. Ons avontuur werd vervolgd met een emigratie naar Duitsland. Hier hebben wij samen succesvol een middelgroot hotel gerund. Dit hotel hebben wij na de coronatijd weer nieuw leven in geblazen.

In de jaren heb ik mij niet alleen ontpopt tot een gastvrouw in hart en nieren, maar ook tot een zakenvrouw met helder inzicht en een scherp commercieel instinct. Als professional met ervaring in het management, ondernemen en een commerciële opleiding sta ik stevig aan het roer. Sales combineren met gastvrijheid is waarin ik excelleer. Geen uitdaging is te groot en geen situatie is te complex.

In mijn rol als coach motiveer ik zowel de individu als het team om hun koers te vinden. Ik zie graag de kwaliteit en capaciteit van mensen binnen een organisatie. Om je vak goed uit te voeren is het namelijk van belang dat je je op je plek voelt binnen je bedrijf. Ik heb een reputatie opgebouwd als een krachtige vernieuwer, bekend om mijn kennis van zaken en mijn altijd positieve en enthousiaste benadering. Ik ben toegankelijk, vastberaden en altijd op zoek naar de perfecte oplossing.

Samen met Harold vorm ik een krachtig en onverslaanbaar team. Door onze afzonderlijke expertises dekken we de verschillende facetten van de branche. Wij begrijpen als geen ander hoeveel toewijding en inzet er nodig is om je onderneming te laten bloeien. Je hoeft het dus niet alleen te doen! Wij staan voor je klaar!


Plan een gratis kennismakingsgesprek 
Tijdens dit gesprek zoomen we in op jouw situatie en kijken waarmee wij jou kunnnen ondersteunen

Wat kan ik voor jou/jouw bedrijf betekenen?

Aanbod Harold Engelen keukenmanagement

Individuele en team training

De kracht van een buitengewone gastervaring ligt niet alleen in individuele bekwaamheid, maar juist in de kracht van het samenwerkend team. Hoe groot of hoe klein dit team ook is. Een team dat goed samenwerkt creëert een positieve werksfeer die zich vertaald naar warme gastvrijheid. Een positief team is niet alleen productiever maar straalt ook passie uit naar de gast. Wat de gastbeleving enorm bevorderd. Elk teamlid en elk stuk binnen de organisatie draagt hier dus aan bij. Leer hoe elk detail, van persoonlijke interacties tot gezamenlijke inspanningen, de gastervaring kan verrijken en memorabel kan maken.

Ontvang op maat gemaakte trainingssessies, waarin in jij als ondernemer persoonlijk begeleid wordt om je professionele vaardigheden te versterken, je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en je zelfvertrouwen te vergroten in de wereld van gastvrijheid. 

Creeër groei op maat, in individuele sessies of in een teamgericht programma. Transformeer je team met mijn dynamische teamtrainingen, ontworpen om samenwerking te versterken, communicatie te verbeteren en te bouwen aan een fantastische beleving voor je gasten. Samen creëren we een krachtige en hechte eenheid.

Deze trainingen zijn 100% afgestemd op de organisatie en het team. 

Aanbod Harold Engelen Persoonlijke Ontwikkeling

Strategisch en gastvrij ondernemen 

Het belang van evenwicht tussen passie en financie. In de wereld van hospitality is passie vaak de drijvende kracht achter de creatie van een betoverende gastervaring. Het is die passie die hotel, restaurant of ander verblijf die unieke sfeer geeft. Echter mag het financiele aspect niet worden onderschat. Het is niet alleen een noodzakelijk kwaad, maar eerder een essentieel element voor duurzaam ondernemen.

Daarom ben ik er om jou te helpen met gastvrij geld verdienen. 

Ik streef ernaar om een bewust evenwicht te creëren tussen de passie voor gastvrijheid en de noodzaak van gastvrij geld verdienen. Samen ontwikkelen we strategieën die niet alleen de harten van je gasten veroveren, maar ook de financiële gezondheid van je onderneming waarborgen. Laat ons je begeleiden op de reis naar duurzaam en succesvol ondernemen, waar gastvrijheid en financiële wijsheid hand in hand gaan.

Aanbod Harold Engelen Conceptontwikkeling

Guest Journey 

Jouw zaak laten bloeien door een volledige gastervaring. Ik geloof er sterk in een gastervaring meer is dan een serie gebeurtenissen. Het is jouw kans om niet alleen de gasten te betoveren, maar ook om tastbare voordelen voor jouw zaak te ontsluiten. Ontdek hoe het begrijpen, integreren en beheersen van elke stap in de gastreis jouw zaak naar nieuwe hoogten kan tillen. Het doorvoelen van de Guest Journey voor jouw bedrijf heeft je diep inzicht in de wensen en verwachtingen van je gasten. Het stelt je in staat om consistente kwaliteit te beheersen. Hieremee vergroot je niet alleen de beleving van je gast maar ben je ook in staat om te innoveren binnen jouw bedrijf. 

Ontdek hoe het volledig beheersen van de gastreis niet alleen de gasten waardeert, maar ook de sleutel is tot het bloeien van jouw zaak.

Aanbod Harold Engelen Mastermind

Mastermind

Ben je de trotse eigenaar van een camping, hotel, restaurant, bed & breakfast, of een ander soort gastenverblijf? Dan opent zich voor jou een unieke kans: een exclusief mastermind-traject waarin gelijkgestemde ondernemers samen streven naar groei. Het bijzondere hieraan? Iedere deelnemer brengt zijn of haar eigen unieke ervaringen en perspectieven in, waardoor een leerervaring ontstaat die echt one of a kind is.

In deze mastermind-groepen staat gezamenlijk leren en groeien centraal. Als jouw begeleider deel ik niet alleen mijn kennis en ervaring, maar zorg ik er ook voor dat ieders inzichten en ideeën volledig tot hun recht komen. Dit is jouw kans om te profiteren van de collectieve wijsheid, je netwerk uit te breiden en jezelf te laten inspireren om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Stel je voor: een ruimte gevuld met inspirerende verhalen, praktische tips en bewezen strategieën. Dat is precies wat onze mastermind-sessies je te bieden hebben. Ben je klaar om deel uit te maken van deze dynamische groep en samen te groeien? Laten we samen aan deze boeiende reis beginnen.

Aanbod Harold Engelen Marketing en Boekingen

Marketing en Boekingen

Zeker, laten we het helder en toegankelijk houden:

Duik je in de wereld van marketing en het verhogen van online boekingen? Ik ben er helemaal voor je! Met flink wat ervaring in deze belangrijke stukken van gastvrijheid, snap ik dat het vandaag de dag niet alleen gaat om online aanwezig zijn, maar vooral om goed gevonden te worden.

Ik ga je helpen om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Samen bekijken we hoe we jouw bedrijf niet alleen zichtbaar maken, maar ook aantrekkelijk voor potentiële gasten. Van het fine-tunen van je website tot slim gebruikmaken van social media - ik heb de tips die je nodig hebt om meer gasten te verwelkomen.

Het draait om opvallen, de juiste boodschap overbrengen en op een slimme manier contact maken met je toekomstige gasten. Ben je er klaar voor om je boekingen een boost te geven en je gasten een onvergetelijke ervaring te bieden nog voordat ze bij je binnenstappen? Laten we dan samen deze uitdaging aangaan en jouw gastenverblijf in de schijnwerpers zetten!

Aanbod Harold Engelen Community

Community

Voor onze enthousiaste klanten, deelnemers aan mastermind-sessies of andere trajecten, hebben we iets unieks gecreëerd: onze community. Dit is meer dan alleen een ontmoetingsplaats; het is een bruisend kenniscentrum waar gelijkgestemden elkaar vinden. Een dynamische ruimte waar ideeën gedijen, waar boeiende masterclasses plaatsvinden, en waar je in direct contact staat met collega-ondernemers.

Stel je voor: een omgeving waar inspiratie naadloos samengaat met ervaring. Niet alleen een plek om te leren van experts, maar ook om te delen met medeondernemers. Hier kun je vragen stellen, successen delen en nieuwe inzichten opdoen. Dit is de plek waar je niet alleen je netwerk uitbreidt, maar ook steun vindt bij elke stap die je zet.

In onze community staat het delen van kennis en ervaringen centraal. Of je nu praktische tips zoekt voor je dagelijkse bedrijfsvoering, feedback wilt op je nieuwste ideeën, of gewoon wilt sparren met iemand die begrijpt wat ondernemen inhoudt, je vindt het hier allemaal.

Ben je klaar om je aan te sluiten bij een netwerk van gedreven en gepassioneerde ondernemers? De deuren van onze community staan wijd open en verwelkomen jou!

Sabine en Rafael review

Onze samenwerking met Harold en Lisette was echt geweldig. Beiden hebben zoveel passie voor de hospitality en dan in de breedste zin van het woord. Die passie spat er aan alle kanten af waardoor je zoveel nieuwe inzichten, energie en enthousiasme krijgt, ook als dat even een beetje is weggezakt door tegenslagen. Het kennisniveau is van beide heel hoog en ook heel breed. 

Door de dagdagelijkse werkzaamheden focus je soms alleen daarop, waardoor je andere dingen zoals marketing, je uitstraling en die service die net een stapje verdergaat, even uit het oog verliest. Harold en Lisette zien waar de verbeterpunten zitten, attenderen je daarop en denken vervolgens met je mee om deze weer op een hoger niveau te krijgen, zodat je het beste uit accommodatie, maar ook uit jezelf kunt halen. Wij zijn echt superblij met deze samenwerking en zullen veel contact met ze houden, ook om af en toe gewoon weer even dat beetje pit en vuur terug te krijgen als het even tegenzit, door hun onuitputtelijke eigen passie en enthousiasme. 

Samengevat zijn het waardevolle kennispartners waarmee je je business echt op een hoger niveau kunt krijgen, op elk vlak die een onderneming nodig heeft. Dus ook via deze weg, Harold en Lisette, dank jullie wel!

Sabine en Rafael

Passie gedreven balans en groei

Als ondernemer in de gastvrijheidsbranche begrijp ik de druk die gepaard gaat met de passie voor je vak. Mijn doel is eenvoudig: jou ondersteunen bij het vinden van die essentiële balans. Samen gaan we aan de slag met een gestructureerde aanpak waarin jouw inzet niet alleen resulteert in bevlogen ondernemen, maar ook in tastbaar succes.

Ik sta voor je klaar om te helpen navigeren door de hectiek en samen een koers uit te stippelen waarin jouw passie en harde werk samenkomen in een gebalanceerd ondernemerschap. Laten we samen deze reis beginnen en jouw onderneming naar nieuwe hoogten tillen.

Als ondernemer heb ik zelf de wereld van gastvrijheid betreden en alle aspecten van het vak doorlopen. Ik begrijp de uitdagingen, maar ook hoe gemakkelijk het is om jezelf op de tweede plaats te zetten, vooral als het bedrijf draait om de tevredenheid van je gasten.

Het is mijn overtuiging dat een gastvrijheidsbedrijf net zo goed is als de ondernemer erachter. Daarom zet ik me in om ondernemers te ondersteunen, niet alleen in het managen van hun bedrijf, maar ook in het creëren van een omgeving waarin ze optimaal kunnen functioneren. Laten we samen bouwen aan een fundament voor groei en welzijn, want een bloeiend bedrijf begint bij een gedreven en evenwichtige ondernemer.

"Passie is de brandstof, balans is de route''

Ontdek samen met mij de weg naar ondernemerssucces in de gastvrijheidsbranche

Volg mij op social media